Keresés ebben a blogban

2012. december 22., szombat

Szépségesen az ünnepekre

Most őszintén, az ünnepek előtti hajrában melyik nőnek nem lenne kedve egy bő félnapos kényeztetéshez? 

Totálisan el tudom képzelni: csak miattam nyit ki nem túl korán, vasárnap reggel egy szépségszalon. Ha ezen a helyen ráadásul, az a fodrász nyúl a hajamhoz, aki 18 éves korom óta ismeri minden hajszálamat, jó kezekben vagyok. 
Friss péksüteménnyel, jó kávéval kínálnak, kezelésbe veszik a teljes testemet, hogy a lehető legszebb legyek az ünnepekre. 
Paraffinos kézápolás, manikűr, francia lakozás, pedikűr, lakkozás, masszíroztatni rákbetegség után öt évig nem lehet (hátra van még három) így csak testtekercselésre fekszem be. A kozmetikus exlusive kaviárkezelést végez az arcomon, dekoltázson. Gyantáz, ahol kell, majd befesti a szempillámat, kiigazítja a szemöldökömet. A fodrász vágja, festi és melírozza a hajamat, majd egy csodaszép kontyot készít a félhosszú hajamból. 

E közben a kisfiam haját is levágták és feldobtak neki egy oroszlános arcfestést, illetve elszórakoztatták, míg engem kényeztettek 

A legvégén visszatérek a kozmetikushoz egy alkalmi sminkre és egy csillámtetoválásra, mert este karácsonyi partira megyek a barátnőimmel. Míg mi mulatunk, a gyerkőcökre a pasik vigyáznak! 

A teljes összeg, amit kifizetek a vásárláspárti kártyámmal a szépségstúdiónak: 48 300 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése