Keresés ebben a blogban

2012. december 14., péntek

Az a bizonyos kis fekete

Ha Bécsi Operaház, akkor kell egy ruha is. Márpedig, ha valóban lenne egy pénzzel teli vásárláspárti kártyám, akkor a meglévő kis feketéimet felfrissíteném egy új darabbal. Na, nem mintha bármi baja lenne a másik kettőnek, hiszen nem hordom őket naponta, ám a lelkemnek mégis csak jól esne egy új szabásvonal az esti álom programhoz. Arról nem beszélve, hogy minden nőnek kell legalább kettő, ha nem három ilyen kis fekete..

Az idei szentestére, egy Alexander McQueen ruhát és egy piros Gábor cipőt választanék. Karácsonykor a piros, vörös köröm amúgy is kötelező, ehhez illene a már régi, de nagyon kedvelt epres köves medálos nyakláncom, és a szintén epres fülbevalóm.

Alexander McQueen mellett amúgy Katalin hercegnő is elkötelezte magát, a gardróbjában nem egy darab csüng. Ezekért a ruhákért, sokan lennénk egy-két napra hercegnők. Az általam kiválasztott ruha, a márka spanyolországi üzletében kapható jelenleg, a méretemben éppen van raktáron is. A ruha ára 576 719 Ft + szállítás. 

 Gábor cipők nem csak a kivitelezésük, hanem a méretezésük miatt is csúcs szuperek nálam, akinek olyan kicsi, 35-ös (vagy még kisebb) lába van, mint nekem, azt tudja miről beszélek. Elképesztően nehéz egyszerre nőies, jó minőségű és ami a legfontosabb, valóban kényelmes cipőt venni ekkorkában.  A cipő ára: 14 170 Ft.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése