Keresés ebben a blogban

2012. december 16., vasárnap

Kézműves ágyat a hátamnak

Szeretnék egy jó ágyat! Mit jót? A legjobbat! A világ egyik legkiválóbb ágyát a svéd Hästens készíti. A minőség titka: kizárólag természetes alapanyagokat használnak és kézzel gyártanak. Egy-egy darab kivitelezése akár 160 munkaórába is belekerülhet. 


A matracokhoz lószőrt, tiszta gyapjút, pamutot és lent, a rugókhoz egyedileg hajlított edzett svéd acélt, a farészekhez pedig fenyőfát használnak fel.

 A Hästens ágyak általában kék-fehér kockásak, de számtalan más színből lehet még választani, sőt a legmagasabb vásárlói kategóriában hozott anyagból is dolgoznak. Külön lehet felső matracokat, ágyneműket, de még pizsamát és fürdőköpenyt is vásárolni. Választhatunk úgynevezett Vividus, keretes, kontinentális és mozgatható ágyakat is. 

Nem olcsó ágyról van szó, az alapár 1 600 000 Forintnál kezdődik. Az általam kinézett Vividus,  barna kockás szövettel, csokoládé barna fejtámasszal 230x210 cm-es méretben, több, mint 5 milliót kóstál. 

Az ár mellett szól, hogy 25 év garanciát vállal a cég törésre, a rúgókra és az ágykeretre. 

Ma éjszaka álmomban, már ebben az ágyban hajtom a fejemet le, és holnap már garantáltan kipihenten ébredek! Hála a vásárláspárti plasztikomnak. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése