Keresés ebben a blogban

2012. december 7., péntek

Kabáthoz a táska és a cipő

A kabáthoz persze, hogy kell egy csizma és igen, igen egy új táska is! Nem szeretném elaprózni, így ma egy kalap alatt elintézem a kettőt. Holnapra már úgyis egészen más területre szeretnék menni portyázni. 
Tehát elindulok, csak itt ne felejtsem az én vásárláspárti bankkártyámat. Hová? Dániába. Az ecco-ba. Természetesen, nem on-line költöm a pénzt, hanem személyesen, azaz felülök a repülőre.

A csizma amit kinéztem, teljesen egyszerű. Már-már klasszikus. Ez az igazán sétálós csizma minimális sarokkal rendelkezik, egyszínű, farmerhez kitűnő választás. Nem egy randa hótaposó, de a budapesti belvárosba nem is igazán van rá most szükség (ide Budaörsre, ahol elég szépen megmaradt a hó, és jól le is fagyott a járdára, egy teljesen más jellegűt kell vennem. Hamarosan meglesz az is!)


Az Ecco Sautner csizma ára dán koronáról átszámítva kb. 57 000 Ft. 






A táska is persze ecco, és hasonló bőrből készült, mint a csizma. Az amúgy padlizsánlila, sáfránysárga és okkersárga színek mellett feketében is kapható. Sok zsebes, nem túl hosszú a táska fogója, ami persze gyerek mellé nem túl praktikus, de most nem is arra hajtok. 

Az Ecco Austin táska ára, dán koronáról átszámítva kb. 30 400 Ft.







3 megjegyzés:

  1. hajrá Eperke, ez a blog akár olyan népszerű is lehet, hogy reklámokkal meggazdagszol oszt azt majd jól elköltöd :)

    VálaszTörlés
  2. javaslom, hogy a spamszűrőt kapcsold ki, nekem mindig elmegy a kedvem az ilyen blogokba való kommenteléstől és a bloggernek van automatikus spamszűrője, a rongyok blogomból látom, jönnek az emailek a spam hozzászólásokról, de a blogger nem jelenteti meg azokat...

    VálaszTörlés
  3. Dió, úgy legyen! :-) És köszönöm a tippet is!

    VálaszTörlés