Keresés ebben a blogban

2013. február 17., vasárnap

Alaposan alapozva

Most őszintén, melyik nő nem szereti a legjobb oldalát mutatni? Kérem, alaptalan lenne azzal vádolni, hogy hiú lennék, mindössze csak annyiról van szó, hogy nem szeretek utcán, más emberek előtt alapozó nélkül mutatkozni! Egyrészt van némi rosacea az orrom tövében  és az arccsontomon. A kisfiammal együtt érkezett pár apró, halvány májfolt is. És lássuk be a kemoterápia sem javított a helyzeten. Néha még most is fakó az arcom.

Ami eddig a legjobban bejött az a gerillamarketingjéről hírhedt Il-Makiage cég alapozói. Rengeteg más márkát is kipróbáltam már, csak éppen a legtöbbjén átütött a pír, vagy bár fedett rendesen, csak éppen nem bírta azt pár óránál tovább tartani. 

Két alapozójuk is van. Nagyon jó a Liquid Foundations, de az üvegben van, és bizony sikerült egy ízben azt levernem azt a polcról...azt hittem, gutaütést kapok! Pedig teljesen illatanyagmentes volt, ami néha nem árt, mert a legtöbb pasi nem bírja az alapozó szagát! 


A másik, a Professzionális Stúdió Cream Makeup, ami már műanyag tégelyben van. Ma ezt vásárolom meg! Olajmentes, az én bőr hibáimnak valóban teljes lefedettséget adó, nem ragadós, nem büdös, tiszta illatú. Korrektorként és szemhéj alapozóként is használható. Az ára egy tégelynek, ami szerintük két évre, szerintem mindennapi használattal számolva maximum másfél évre elegendő, csaknem: 15 500 Ft.  Akciótól függően. De ugye az ár számomra lényegtelen, hiszen nekem itt van a vásárláspárti kártyám! 

S, hogy a lúd ma is legyen kövér, még a kosaramba rakom, a TV Touch Concealers korrektor krémet is, amit magamnak inkább csak a szem alatti karikáim miatt szeretnék, amúgy meg azerősebb rosaceas bőrnek is való javító. Ennek ára mintegy 10 000 Ft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése