Keresés ebben a blogban

2013. május 21., kedd

Svájci szerelem

Előre bocsátom: az onkológus doktor nénimnek ezt a posztot, nem ajánlom! Vagy legalábbis kérem, ne higgye el minden szavát....ugyanis csokoládét ennem, csak módjával szabad(na).

Nekem a szerelem olyan mint a csokoládé: finom, de hamar elfogy. Viszont a csokoládé előnye, hogy csak rajtam függ milyen mennyiségben és milyen távon fogyasztom. S ha már csokoládé, és búfeledés, akkor jöjjön valami svájci, mi más...

A világ egyik leghíresebb csokoládé márkája a Teuscher specialitása a Champagne Truffes. Ennek közepén Dom Perignonból, friss tejszínből és vajból készült pezsgőkrém van, melyet körbefon a csokoládé, amelyet porcukorba hintenek. Elárulom, abbahagyhatatlan. 

Egy dobozban mindössze négy darab csokoládét találunk, amelynek súlya mintegy 56 gramm. Hogy sokáig tartson a boldogság, négy dobozzal rendeltem, s így a vásárláspárti kártyámmal ma éjszaka 9200 Forintot költöttem, összesen 16 darab Champagne Truffesre.  Amelyet egy ültő helyemben, egy jó könyv mellett elfogyasztok, hadd fogyjon a szerelem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése