Keresés ebben a blogban

2013. június 18., kedd

Olvasnivalót a strandra


Persze az álom, hogy eljussak nyaralni, az meg pláne, hogy a strandon legalább egy összefüggő órát, ha nem egy fél délelőttöt nyugodtan olvashassak. Ezt az érzést minden kisgyermekes anyuka ismeri.
A gondolattal mégis eljátszva: most legszívesebben a Gyopárosfürdői élménystrandon lennék és, kezemben Baricco új könyvével élvezném a napsütést. 

S milyen könyveket vennék még a nyárra? Lássuk csak:
Először is a fent említett Alessandro Baricco: Háromszor hajnalban, majd a kosaramba csúszna egy nem éppen könnyű műfaj, de mindenképpen érdekes, a kapcsolatokról Schein Gábor: Megölni akit szeretünk írása, majd a kíváncsiság miatt kihagyhatatlan D.Tóth Kriszta: Jöttem, hadd lássalak című szépirodalma,majd egy újra nem könnyen emészthető téma, de számomra mindig érdekes Csobánka Zsuzsa: Madnem Auschwitz című túlélők regénye,  hasonlóan D.Tóth Kriszta könyvénél itt is szakmai kíváncsiságból tenném a kosaramba Rados Virág: In flagranti - Forró fürdő, hideg zuhany könyvét. 

Az öt könyvért 14 240 Forintot, míg és az orosházi szállásért apartmanban, hármunka számolva, az Alföldgyöngye hotelben 20 300 Forintot fizetnék, a vásárláspárti csodakártyámmal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése