Keresés ebben a blogban

2013. július 22., hétfő

A hígítatlan forgásért


Barátnők, gyermekmentesen, egy teljes éjszaka. Szökőévben egyszer. Éppen ezért, ezeket az alkalmakat igazán meg kell becsülnünk! A finom sütemények, kekszek, parfék mellett nem maradhat el egy igazán minőségi desszertbor vagy valami más finom alkohol. 

Ám, ahogy a whiskeyben sem jó, hogy olvad a jégkocka, úgy a likőrökben sem. Éppen ezért szeretem a Duka zsírköveit. Nyolc darab van egy dobozban, egy pohár italba két-három darabot érdemes beletenni. Ha már három barátnőmmel ülünk össze csevegni egy jó kávélikőr mellett, bizony már kevésnek bizonyul ez a nyolc darab. Így egy újabb dobozzal rendeltem ma a már meglévő mellé. A nyolc darab DUKA zsírkő ára: 5680 Forint.


S hogy igazán fényűzőek legyenek ezek az esték, a férfiember elismerését is elnyerő shtox forgó whiskey poharakat rendeltem. Ezek a speciálisan forgásra tervezett poharak még teli állapotban is könnyen mozgathatóvá válnak, még egy női mutatóujjtól is. A látvány önmagáért beszél, ahogy forog a spirál mintás pohár, valóban úgy tűnik, mintha csorogna benne a nedű.

A hat darab Shtox forgó whiskey pohár 83 994 Forint mínuszt jelentett ma az apadhatatlan vásárláspárti kártyámon. 


2 megjegyzés:

  1. Hú, de legurítanék valami jóleső szomjoltó ananász pálinkát........

    VálaszTörlés
  2. Ananászosat még sosem ittam, bizonyára finom lehet!

    VálaszTörlés